EJERPANTEBREV

Et tinglyst ejerpantebrev med ejerforeningen som underpanthaver er ejerforeningens sikkerhed for de forpligtelser som ejeren de tilfælde hvor du ikke opfylder dine økonomiske forpligtelser. Skal du overtage et ejerpantebrev?

Jeg foretager debitorskifte af dit ejerpantebrev for kr. 1.500,- inkl. moms.

Ved ejerskifte af en ejerlejlighed vil det oftest være nødvendigt at foretage et debitor- / kreditorskifte, således at den nye ejer af ejerlejligheden står angivet som skyldner i forhold til ejerforeningens underpantsætning. Det er kutyme at køber afholder udgiften hertil. Der er fra statens side af en grundafgift på kr. 1.825 foruden mit salær.

Hvis der i købsaftalen eller i administratorbesvarelsen står anført, at sikkerheden skal forhøjes i forbindelse med et ejerskifte, så kræver det en fast afgift på 1,45 % for forhøjelsen af forskelsbeløbet - dvs. lyder sikkerheden i dag på. kr. 30.000 og skal forhøjes til kr. 42.000, så skal der betales 1,45 % af kr. 12.000, det beløb oprundes til den nærmeste 100 og i dette tilfælde vil det koste kr. 200 for forhøjelsesbeløbet med et tillæg af kr. 1.825 i grundafgift = kr. 2.025

Foretagelse af et debitor-/ kreditorskifte i din handel er inkluderet i skødeskrivningen.


OPRETTELSE AF NYT EJERPANTEBREV


Har du brug for et nyt ejerpantebrev så kontakt mig for pris.

Kontakt MinTinglysning

 
Adresse

Tangmosevej 87G, 1. sal

4600 Køge

Danmark

 
Mail
 
Telefon