FREMTIDSFULDMAGT

Mit arbejde for udarbejdelse af en fremtidsfuldmagt, rådgivning og tinglysningen af den koster kr. 1.500,- inkl. moms.


HVEM HJÆLPER DIG HVIS DU BLIVER ALVORLIG SYG?

 Har du nogensinde overvejet hvad der sker hvis du en dag bliver ramt af en alvorlig sygdom fx en blodprop i hjernen, demens eller anden kritisk sygdom? Det kan efterlade dine pårørende magtesløse, og din selvbestemmelse kan være minimal. Laver du en fremtidsfuldmagt, er du sikret din vilje og selvbestemmelse, og samtidig er der styr på forholdene for dine pårørende. Hvis du ikke har lavet en fremtidsfuldmagt og alligevel bliver syg, så kan dine pårørende blive nødsaget til at søge om værgemål, så har statsforvaltningen en sagsbehandlingstid på 6-12 måneder.

Jeg kan hjælpe dig med, at udforme fremtidsfuldmagten og oprette den i det digitale tinglysningssystem for dig. Det eneste du selv skal gøre er, at bestille tid hos en notar i dit område, således notaren kan godkende dine ønsker og fremtidsfuldmagten nu kan ligge i dvale indtil der bliver brug for den.


HVORFOR SKAL DU OPRETTE EN FREMTIDSFULDMAGT?

- Du bestemmer, hvem der skal varetage dine interesser, hvis du selv bliver ude af stand til det.

- Med en fremtidsfuldmagt undgår du at blive umyndiggjort, hvis du senere hen ikke kan varetage dine egne interesser (umyndiggørelse sker i en del tilfælde for at lette processer, eksempelvis i forbindelse med salg af hus).

- Fremtidsfuldmagten udarbejdes og underskrives, mens du fortsat er i stand til dette - og træder først i kraft, hvis du mister evnen til at varetage dine egne interesser.

- En fremtidsfuldmagt giver en eller flere personer, du har nær, mulighed for, at sørge for de økonomiske og personlige forhold for dig, frem for myndighederne.Nedenstående link er Justitsministeriets vejledning omkring fremtidsfuldmagter.

http://http://www.civilstyrelsen.dk/~/media/Fonde/vejledning_til_borgerne_om_fremtidsfuldmagter.ashxKontakt MinTinglysning

 
Adresse

Tangmosevej 87G, 1. sal

4600 Køge

Danmark

 
Mail
 
Telefon